miercuri, 1 aprilie 2009

Invitatie la HMF

Târgul de creaţie cu artişti atipici care ni s-au alăturat încă odată cu produsele lor inedite, unelele chiar unicat dar cu siguranţă toate făcute manual, vă invită cu drag pe 4 aprilie între orele 12 şi 20 în aceaşi locaţie binecunoscută: Casa Tranzit (str. Bariţiu nr. 16).
Beneficiem şi de această dată de sprijinul financiar generos al Centrului Cultural Francez din Cluj, târgul nostru fiind inclus în Le Printemps des Cafés organizat de CCF.


Ce v-am pregătit pentru această ediţie?
Aceaşi atmosferă prietenoasă cu ceai şi biscuiţi, aceiaşi jongleri şugubeţi vă vor lua prin surprindere, o căsuţă doodle cu pereţii ei albi ce aşteaptă să fie împînzită de desenele voastre şi o expoziţie Mail art@HMF!

O sa fim flower power şi vom sărbători soarele şi primăvara!

Ce veti gasi la tirg?
Ceramică, grafică, bijuterii din materiale ca fimo, lână netoarsă, ceramică; fuste şi eşarfe, diverse alte accesorii, vederi, magneţi pictaţi, ceai şi degustare de ceai, genţi şi plăsuţe, cutii din lemn şi carton, jucării de lemn, stencils etc.

Atelierele de creaţie vor fi din nou deschise tuturor celor care doresc să înveţe ceva din arta origami, sau a pictatului cu hena; sau despre cum se leagă o carte (invitat special din Germania) sau stencils.

Spre seară atmosfera se va electriza cu o sesiune de live self made jazz funk.

Vă aşteptăm cu drag!

Dorim ca promovarea acestei ediţii să fie un eveniment în sine. Astfel târgul se va promova printr-un eveniment de croşetat stradal în genul flash-mob ce va avea loc în 2 aprilie de la orele 17.oo in fata la Libraria Universitati. Un grup de participanţi vor croşeta şi tricota pe stradă în zona aglomerată a Pieţei Unirii timp în care vom împărţi invitaţii-origami pentru târg!


Email: homemade.fair@gmail.com
http://www.homemadefair.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu