duminică, 22 august 2010

Gura Portitei

Intre timp...







9 comentarii:

  1. fain !

    vad ca nu prea erau oameni ... de asta nu sunt poze cu pet-uri aruncate aiurea ?

    RăspundețiȘtergere
  2. @vala
    :)
    da, oameni erau mai putini, dar totusi am vazut si peturi (adica... na, cat de putini oameni tre' sa fie ca sa nu apara niciun pet? zero...). foarte boem si romantic asa... dar totusi a aparut o piscina cu o terasa cu muzica naspa. dar puteai sa faci plaja in golfuletul no. 2, unde nu se auzea muzica si puteai sa intri in comuniune cu natura. care natura era peste tot. in apa, pesti si meduze, pe plaja vrabiute si un catel foarte prietenos (gen pus pe patura si simtit ca acasa). seara tantarii mutanti pe care hainele nu-i impresionau prea tare. poate un pic kilele de autan si off! si, dupa ploaie, sute (as zice mii) de broscute peste tot, saltarete si voioase (nu-mi dau seama nici acum de ce m-am isterizat ca as putea calca pe vreuna :))). prezenta serpilor de apa amenintatoare teoretic, negata cu ardoare, confirmata cand am strans unul din corturi si am vazut unul mic dedesubt. trezit la 6-7 a.m. fara stres si greutate (suspect cat de greu m-am trezit azi la 7:40 sa merg la munca)). confirmat inca o data ca marea neagra este NEAGRA. decis ca sunt just too old pentru dormit in cort si mult prea rablagita de spate ca sa nu am saltea si perina. baut bere cat n-am baut ever. pentru ca acolo era surprinzator de buna, basca mai ieftina ca apa. restul de detalii la telefon+poze ca acum tre sa muncesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si zi asa.ai luat autograf de la botezatu?
    :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Uaaa ce dor de mare imi faci :D

    Si ce tare e faza cu cortul :)) Si eu m-am simtit la fel de rablagita de spate la rosia montana :P da pe langa asta am mai reusit sa si racesc, asa ca cred ca te bat la boshorogeala :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. @leti: nu, tu, numa' lu' dan bittman. good enough?

    RăspundețiȘtergere
  6. @arabela: vreau povesti elaborate despre rosia montana, nu scapi tu asa usor... eu sunt rablagita cu spatele oriunde, cortul doar a scos in evidenta (dureros) acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  7. superb! cuvintele si pozele ma fac sa ma simt ca si cum as fi fost acolo. Unde e locul asta?

    RăspundețiȘtergere
  8. @eroxa: ma bucur tare. este in sudul deltei dunarii: http://www.guraportitei.ro/harta.html

    RăspundețiȘtergere
  9. ani de zile trebuia sa merg la portita si nu am ajuns niciodata. si in pozele astea e asa de frumos! si la mare fara cort mi se pare imposibil :)

    RăspundețiȘtergere