vineri, 7 ianuarie 2011

Asadar. An nou, varsta noua, toate alea

La multi ani everybody, mai intai si mai intai.
Inca n-am terminat retrospectiva pe 2010, dar se arata nitel nevrotica.
Well, pentru 2011 nu mi-am mai propus tzspe chestii ca de obicei, din care la final bifez 3-4. Mi-am propus nici mai mult nici mai putin decat 5 (cinci). Acuma ca una din ele e mega complexa si improbabila, gen sa sa fiu o zebra matura si echilibrata, e partea a doua :).
Pfoai, am uitat de no. 6, aia cu zebra prolifica in handmade si creativa foc. Oare pentru ca e by default? Ca am fost cam puturel in 2010. Deci da, lista continua...
Altfel... numai de bine, ca sa zicem asa. Cica au capricornii un an fantastic, cum n-au mai avut de 250 de ani. Desigur, asta am aflat-o de la un alt capricorn :D.
Pana una alta, invat sa zbor:

Dupa care o sa invat sa cos la masina MEA de cusut, noua si bleu :D

5 comentarii:

 1. La Multi Ani!!
  zi cu treaba aia nevrotica... poate ne mai distram un pic

  de mult am vrut sa zic: foarte faina poza de la 3 ani

  RăspundețiȘtergere
 2. hehe, nu poci ca sa divulg dinastea, sunt oameni care chiar ma apreciaza. dar mi-am cumparat o carte: "cum sa traiesti alaturi de un nevrotic acasa si la locul de munca", in ideea de a vedea cum reusesc, mai, unii, sa traiasca alaturi de mine?! stiu! se nevrozeaza la randul lor si uite asa intram in cercul vicioz al nevrozei colective :D
  da, poza e f faina si am privirea aia sugestiva de "ai luat mere?!" :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Am un blog http://craftinterview.blogspot.com/ pe care intentionez sa fac o colectie de interviuri (si nu numai) cu artisti plastici din Romania.V-am trimis mai demult un mail in acest sens. Nu stiu daca l-ati primit. Mi-ar face placere sa includ interviul cu dvs. in el.
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. imi place mult de tot chestia cu anul fantastic, ar fi extraordinar sa fie asa. Multi ani fericiti si extrateribilonemaipomenit de fantastici, draga Ze!

  RăspundețiȘtergere