luni, 31 ianuarie 2011

duminică, 30 ianuarie 2011

Thing-a-Day is addictiveMai si am zis ca NU mai particip anul asta! Mi-am argumentat frumos si matur. Am zis si la altii, ca sa-i dau un caracter oficial, sa-mi fie jena sa dau inapoi dup-aia. Am toate motivele din lume sa nu particip anul asta. De la "timp pierdut inutil" la "oboseala care nu trece tot restul anului". WTF. Azi, fara nicio intentie, am intrat pe net. Am anuntat cu seninatate: "Ma inscriu la Thing-a-Day", mi s-a raspuns precaut: "Esti sigura ca o sa faci fata?" si drept raspuns, m-am inscris. Nu, nu sunt sigura. Sunt sigura doar ca o sa fiu capiata toata luna. Dar adevarul e ca nu ma vad trecand prin februarie fara Thing-a-Day. I love it, ce sa mai atata... Asadar, stay tuned :D.

marți, 18 ianuarie 2011

vineri, 7 ianuarie 2011

Asadar. An nou, varsta noua, toate alea

La multi ani everybody, mai intai si mai intai.
Inca n-am terminat retrospectiva pe 2010, dar se arata nitel nevrotica.
Well, pentru 2011 nu mi-am mai propus tzspe chestii ca de obicei, din care la final bifez 3-4. Mi-am propus nici mai mult nici mai putin decat 5 (cinci). Acuma ca una din ele e mega complexa si improbabila, gen sa sa fiu o zebra matura si echilibrata, e partea a doua :).
Pfoai, am uitat de no. 6, aia cu zebra prolifica in handmade si creativa foc. Oare pentru ca e by default? Ca am fost cam puturel in 2010. Deci da, lista continua...
Altfel... numai de bine, ca sa zicem asa. Cica au capricornii un an fantastic, cum n-au mai avut de 250 de ani. Desigur, asta am aflat-o de la un alt capricorn :D.
Pana una alta, invat sa zbor:

Dupa care o sa invat sa cos la masina MEA de cusut, noua si bleu :D