luni, 20 aprilie 2009

Sunt de o puturosenie rara

Drept pt care abia acum scriu si eu despre targ. Da, da, despre Homemade Fair, despre Cluj, despre ce frumos a fost si yada-yada. Asadar:

A fost si targul si-a fost frumos si lesinant de oboseala dar ce conteaza, tot frumos a fost. Am impartit standul cu Vero, ceea ce a fost foarte bine si mult mai fun decat daca as fi stat singura cuc pe acolo. Am regretat ca n-am avut mai multe mamarute, s-au dat de parca there was no tomorrow. Atmosfera mi-a placut mult, foarte hippie, foarte flower-power, foarte colorata. Mi-ar fi placut sa iau parte la work-shop-ul de legat carti, mi-ar fi placut sa imi cumpar mai multe din minunatiile prezentate.
Ma bucur ca am avut ocazia sa ma intalnesc cu Leti (de cand ne-o coacem!), cu Adriana (iei!), cu Daciana, cu Arabela, cu Cris&Raz, cu Adela, cu Laura, ca am recunoscut lume de pe Breslo si din blogosfera: 32 flavours, Ribbon Line, Gratiela, Viviana Tosa, ... atat imi amintesc acum, cu mintea-mi zebroasa si epuizata. Am vazut niste genti delicioase si multe, multe cuties de plecat cu ele acasa. M-am restrans la doua brose de la Arabela, o pereche de cercei tot de la ea, o ciuperca pe bat de la nu stiu cine (sorry), o brosa pentru Laura de la altcineva, din nou nu stiu cine si, uaaaaa, doua brose (un cip! si o girafa) de la Ana Botezatu, care avea niste chestii mi-nu-na-te. Una peste alta, a fost o experienta extraordinara si ma bucur tare c-am trecut prin ea (cu toata anxietatea aia de dinainte in care imi spuneam cu obida si cu ochii incetosati de somn, ca ce mi-o fi trebuit mie targ, de ce n-oi fi si eu femeie serioasa facand lucruri boring pe-acasa?!).
Si acum, poze:
Eu cuminte si cat de flower-power a putut garderoba mea de zebra serioja, la stand:



Pebs, LalaLand, Arabela:
Brose din astea mi-am luat si eu doua :)

Ana si cuties ale ei (greu de ales intre ele) si detaliu cu girafa prinsa pe rochie:


Work-shop-ul la care mi-ar fi placut sa particip:


Gentile misto de care am zis:


Si muuuulte chestii dragute (din magnetii aia de frigider mi-am luat un arici si lui Razvan o girafa. Spre marea-mi rusine, nu stiu cine-i face, dar face chestii faine - a se vedea piesele de sah)




In final au fost gentoasele si plasoasele mele.

Gata. E incredibil cat poate sa-mi ia sa scriu pe blog. Ales poze, micsorat poze, incarcat poze, scris cat de cat, corectat typos ... ajunge pentru azi. Maine, poimaine sau poate la anu' va voi spune despre urmatorul targ la care vreau sa particip sambata, 25 aprilie 2009, la Bucuresti ;).

2 comentarii:

  1. Uaaaa ce de poze, nu esti deloc puturosenie, la cate poze ai facut, si mai si stii cine ce a facut, asta e mare lucru, eu asa am fost de dezorientata ca nu am reusit sa imi dau seama cine a fost pe acolo :P , ma bucur ca am gasit la tine lista mai detaliata ;)
    PS: nu stii cine era tipa cu felicitarile cu elfi desenati pe plicuri de ceai si frunze? Ca am vrut sa imi cumpar si eu ceva de la ea , dar pana m-am hotarat nu mai era pe acolo :(

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne,si ce ne-am mai pupat :))

    RăspundețiȘtergere