duminică, 17 mai 2009

Finally

Cred ca e timpul....
Asta am scris acum ceva vreme si am completat azi:

Iei! Am fost la targ. Acum o saptamana as fi scris o multime, intre timp m-am puturosit numai la gandul ca am de micsorat poze pentru asta. Am sa incerc sa-mi amintesc esentialul cel pozitiv, nu sa povestesc cum tanti de la ghiseu de la gara nu mi-a dat rest 1 leu desi avea teanc pe masa, numai asa, ca a putut si ce franzela sunt ca nu i-am zis vreo doua, numai am gandit urat despre tot orasul. Regret sa spun ca, desi mergand rar, imi place in Bucuresti (mi se pare ca se intampla cate ceva interesant in fiecare clipa, ca orasul e viu si plin de evenimente interesante), de data asta mi s-a parut foarte galagios, prafuit si obositor. Nu m-am putut abtine. Acum de alea bune, ca au fost multe si au meritat:

- Am ajuns prima la targ sambata dimineata, din exces de zel, prin curtea din spate, intr-un mare ocol, condusa de un muncitor care, dragut, mi-a carat geanta. Deci nu, la Sub_Carturesti nu se intra din strada Arthur Verona, se intra bine merci de pe Magheru, doar ca in stanga fata de intrarea principala.

- Fetele de la Kihi-Kiha, Laura si Madalina, sunt foarte dragute si amabile. M-au asteptat cu o clama zebroasa, cu stand alb cum am cerut si, surpriza foarte placuta, cu sevalet! Asta a transformat aranjatul lucrurilor intr-un demers foarte lin si calm, fara niciun pic de stres (ceea ce e remarcabil, mai ales daca ati fost in zona cand am aranjat standul la Cluj - Vero stie :)

- Dupa organizatoare, prima persoana pe care am cunoscut-o a fost d-na Ana Ponta, o doamna foarte simpatica, cu care am povestit mult. Am fost norocoasa, a avut standul chiar langa mine si m-a ajutat mult. Am cumparat si eu o papusa, a fost foarte greu de ales, pentru ca sunt toate adorabile. Luiza o cheama si o s-o arat maine sau poate peste o luna cand ma voi invrednici sa pun si poze.

- Am admirat de aproape tablouasele Liviei (Small Paintings) - niste minunatii, puii de argint ai Elenei Crisan, Bufnitele-perne ale lui Amelie (Sucita) si magnetii veseli ai Vivianei Tosa. Au mai fost cu lucruri frumoase: Virginia Toma, Triksbox, Beatrice Iordan, Raluca Alexandru, Monika Paduret, Heart Mates Studio (fotografii adorabile cu copii), Alice Lopez, Cristina Marian, Kihi-Kiha - desigur, Daiana Prundurel, Interesart, Ana Wagner cu portelanuri pretioase si frumoase, Delia&Bogdan Herascu, Ana Maria Muresanu, Florin Poptean, Adrian's Knitted Work, Amih. Sunt sigura ca am lasat pe cineva pe-afara, desi am incercat sa iau carti de vizita de la toata lumea. Totul a fost frumos, stiu, suna patetic, dar am fost ca o zambila incantata toata ziua. Am avut parte de o multime de vizitatori prichindei, care treceau ca o tornada pe la stand (dupa care se intorceau parintii cu diverse lucrusoare prinse-n vartej)

- Am ratat bunatate de cutremur, vorbind la telefon cu nonsalanta la etaj la Carturesti, in timp ce lumea se zburatacea pe scari. Uneori sunt de o ignoranta strigatoare la cer!

- Am stat in culise (in cabina, mai precis) la "Rinocerul indragostit" si a fost interesant, mereu ma uimesc oamenii de teatru cu usurinta cu care abordeaza o persoana straina

- Duminica am balanganit din picioare pe scaun la "Alba ca Zapada" si m-am simtit (si mai) copil, neatingand podeaua. Am aplaudat si eu in rand cu pustimea si am pupat-o pe Alba ca Zapada la sfarsit, ca nu aveam flori sa-i dau. Si i-am facut poze. Cred ca Uci e cea mai frumoasa Alba ca Zapada care exista. Despre personaj… e prima data cand am gandit ca totusi fata asta e cam saraca cu duhul din vreme ce se lasa inselata de mastera de atata amar de (trei) ori :)

- Dupa o pizza extraordinara cu Uci habar nu mai am unde, am petrecut restul zilei in Ikea, intr-o stare de incantare si extaz maxim. Singura, fara sa ma grabeasca nimeni, fara sa-mi spuna nimeni sa ma opresc, punand in cos, scotand din cos, invartindu-ma ca o gaina dupa placul inimii. Recomand cu caldura, chiar daca dup-aia m-am tarat spre casa incarcata ca un cal de povara.

- Luni am fost la Casa Retro, unde as fi putut sta ore in sir, la cate lucruri sunt. Mi-am luat cate ceva, evident ;)

Al doilea meu targ a fost o explozie de culoare si veselie pentru care sunt recunoscatoare.
Urmeaza poze :)

Un comentariu:

  1. Se pare ca ai avut mult fun la bucuresti! Ma bucur! Nu ne-ai spus cum a fost targul, ai vandut mult? S-a meritat?

    RăspundețiȘtergere