joi, 11 iunie 2009

Targul national de jucarii, Sibiu, editia a 2-a

Am fost la targul de jucarii, acum o saptamana jumate (30, 31 mai). Am avut toate facilitatile pentru o expunere fericita si practica a produselor: masa maaaaare cu copertina si bancuta. In Parcul Tineretului, in aer liber. Dar a plouat. A fost frig. Foarte frig. Frig de chemat ajutoare de acasa cu haine groase. Sambata am stat doua ore si jumatate, pana cand s-a instalat o ploaie care nu s-a mai dat dusa toata ziua si duminica ceva mai mult - a fost mai bine, mai un soare, mai un vizitator, mai un copil frustrat ca e mic si nu ajunge nici cu nasul la masa ca sa vada ce-i pe ea. Noroc cu parintii. Una peste alta, a fost bine si ma bucur ca mi s-a oferit oportunitatea sa merg. Expozanti nu au fost multi, probabil s-au speriat de vreme.
Scotocesc dupa poze:

2 comentarii:

  1. Hehe, ce harnica ai fost :)
    Imi plac animalutele, cred ca si copiii erau incantati. Cu vremea a fost intradevar cam nasol week-endul ala. Mare pacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) da, ar fi fost de vis daca era vremea buna cum a fost cu o saptamana in urma. Mi-a parut rau pentru organizatori. Dar cat a fost, a fost frumos.

    RăspundețiȘtergere