miercuri, 20 ianuarie 2010

Pepin, le pingouin

M-am (re)apucat de facut jucarii. De fapt, cred ca asta mi-ar placea sa fac cel mai mult. Dintr-o carte numita "Les Doudous Rigolos" am inceput cu Pepin pinguinul. Nu am avut material negru (dar ce conteaza?) si l-am cusut integral de mana (laborioasa treaba, mai ales cand cosi fara creier si, deci, desfaci de cinspe ori) pentru ca inca nu am inceput cursurile intensive de cusut la masina cu mama (da, stiu ca citesti, de aia am si zis ;) - provocarea cea mare e sa lasi si-un comentariu).
Noapai, uite-l pe Pepin, in intreaga-i splendoare:

Stati pe-aproape, ca mai urmeaza. Sunt 24 de animale in cartea aia. Ca sa nu mai spun ca dup-aia urmeaza sa "fly solo", cu propriile-mi modele.

5 comentarii:

  1. Pepin, bine-ai venit! E tare simpatic pinguinul tau, numele i se potriveste de minune si pare foarte relaxat, asa cu nasul in vant :P

    spor la munca pentru celelate animalute

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Codruta! Ce frumoase sunt jucariile tale. Imi era cunoscut blogul, m-am plimbat un pic pe el si mi-am dat seama! La tine am vazut bradutii din mohair si mi-au placut foarte mult. Am facut si eu unul verde, dar n-am avut mohair (n-a iesit asa pufos). Este pe undeva cu pozele de la Craciun. Multumesc pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei abia astept sa mai vad, si mai ales modelele proprii :D

    RăspundețiȘtergere
  4. zebru, mi-a placut mult Pepin si mi te-am pus la urmarit! :D si bine am facut, ca-mi place si pasaruica atarnanda cel putin la fel de mult! Spor la croit si creat in continuare!
    ps f tare moto-ul tau! ;)

    RăspundețiȘtergere