duminică, 30 ianuarie 2011

Thing-a-Day is addictive



Mai si am zis ca NU mai particip anul asta! Mi-am argumentat frumos si matur. Am zis si la altii, ca sa-i dau un caracter oficial, sa-mi fie jena sa dau inapoi dup-aia. Am toate motivele din lume sa nu particip anul asta. De la "timp pierdut inutil" la "oboseala care nu trece tot restul anului". WTF. Azi, fara nicio intentie, am intrat pe net. Am anuntat cu seninatate: "Ma inscriu la Thing-a-Day", mi s-a raspuns precaut: "Esti sigura ca o sa faci fata?" si drept raspuns, m-am inscris. Nu, nu sunt sigura. Sunt sigura doar ca o sa fiu capiata toata luna. Dar adevarul e ca nu ma vad trecand prin februarie fara Thing-a-Day. I love it, ce sa mai atata... Asadar, stay tuned :D.

10 comentarii:

  1. in loc de "Sunt sigura doar ca o sa fiu capiata toata luna" am citit "Sunt sigura doar ca o sa fiu copiata de toata lumea"
    si am zis... siztaf ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intrat si eu de curiozitate, dupa ce am descoperit postul tau. Sa inteleg ca sunt o gramada de bloggeri care posteaza pe un singur blog diverse chestii care le creaza ei timp de o luna? Sau stau eu prost la capitolul engleza? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @vala: ce e "siztaf"?
    @mariposa: nu e musai sa fii blogger desi, ca sa participi, trebuie sa-ti faci un cont pe posterous. Ideea e ca te angajezi (verbal, moral, principial) sa creezi cate ceva zilnic in luna februarie si sa postezi (tot zilnic) pentru restul lumii si posteritate. Vezi ca, daca te tenteaza, azi e ultima zi de inscriere si de maine incepem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Huraaaaaaaaaaaaaay! Eram convinsa ca pana la urma te vei inscrie :D Va fi greu, dar stii ce fain a fost anul trecut. O sa vezi ca ne descurcam cu tot ce avem pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  5. Yay! Here we go again..Abia astept! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @vala si eu am citit exact la fel! am crezut ca zebra vrea sa dea un exemplu lumii.

    si ce exemplu! eu nu am indraznit sa ma mai inscriu anul asta, desi anul trecut am zis ca voi continua...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca am ca particip anul asta. Poate la anul sau cine stie :) ... Oricum iti doresc succes in cursa asta :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca anul trecut de la tine de pe blog am aflat de thing-a-day asta, dar cum era pe sfarsite si nu mai puteam participa, am last pe "la anul", adica acum :) Asa ca m-am inscris si eu acum cateva zile, dar m-am speriat un pic de "oboseala care nu trece tot restul anului" :D

    Maine sper ca ma lamuresc cum se posteaza, ca n-o sa fiu eu prima. :)

    Abia astept sa vad "creaturile" (adica lucrurile create) tale :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @everybody: napai, clar nu mai e loc de intors, vai si-amar de mine. Mi se face somn preventiv, numai cand ma gandesc. Nu am niciun plan, doar mai putin timp ca anul trecut si mai mult haos in cap si-n viata.
    @Anky: m-am apucat de germana, deci multe din thingies vor fi doodles pe marginea temei de casa :)))
    @Rodi: nici macar nu-s sigura ca m-am inscris cum trebuie, nu ma vad pe nicaieri, dar din comments am dedus ca nu-s singura confuza, asa ca what's the worst that could happen? Vedem noi maine, la ei pana maine mai este mai mult decat 7 minute ca la noi :D

    RăspundețiȘtergere